Palvelumme raskaan kaluston ammattilaisille

Hyvinkään Lavarakenne Ky tarjoaa monipuolista osaamista kuljetusalalle. Palvelumme ulottuvat raskaan kuljetuskaluston päällirakenteiden valmistuksesta merkkiedustukseen ja varaosien myyntiin.

Työskentelemme pääasiassa Hyvinkään, Riihimäen, Hämeenlinnan, Lohjan, Helsingin ja Porvoon alueella. Varaosat toimitamme kuitenkin kaikkialle Suomeen.

Raskaankaluston päällirakenteet

Erilaiset työt tarvitsevat erilaisia työvälineitä, tämän takia on tärkeää räätälöidä laitteet juuri jokaiselle työlle parhaiten sopivaksi. Pyrimme kartoittamaan laitteelta vaadittavat ominaisuudet mahdollisimman hyvin ja toteuttamaan ne yksilöllisesti asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Erikoisosaamiseemme kuuluvat erikoislavojen ja kappaletavaralavojen valmistus sekä nosturien, vaihtolavalaitteiden ja takalaitanostimien asennukset ja korjaukset. Teemme alustalle tarvittavat muutokset ja toteutamme laitteiden asennukset vuosikymmenien vankalla kokemuksella.

Hydrauliasennukset ja huollot

Toteutamme hydrauliasennukset kaikkiin liikkuvan kaluston tarpeisiin. Hydraulijärjestelmän oikeanlainen toimivuus on tärkeä asia ajatellessa työn sujuvuutta.

Teemme hydrauliikkajärjestelmän suunnittelun ja asennuksen alusta lähtien ja takaamme tyytyväisyyden laitteen toimintaan. Järjestelmissä käyttämämme komponentit ovat laadukkaita ja takaavat laitteiden moitteettoman toiminnan.

Hydrauliletkujen ja -putkien valmistus

Valmistamme hydrauliletkut sekä -putket mittatilaustyönä. Tarjoamme niissä tarvittavat oheistarvikkeet kuten liittimet, venttiilit ja öljyt.

Varaosien myynti

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita liikkuvan kaluston tarpeisiin. Yleisimmät varaosat löytyvät suoraan hyllystä ja erikoisemmat osat saamme tilattua nopealla toimitusajalla.

Valikoimaamme kuuluu:

  • Raskaankaluston korirakenteiden varaosat
  • Päällirakenteiden varaosat
  • Hydraulijärjestelmien komponentit
  • Paineilmajärjestelmien komponentit
  • Nostolaitteiden varaosat

Merkkiedustajan palvelut

Toimimme Cargotec Finland Oy:n valtuutettuna huoltopisteenä ja meiltä saat apua laitteiden parissa esiintyviin kysymyksiin. Myymme ja asennamme uusia laitteita sekä toimitamme niihin merkkivaraosat.

Laitteiden vuositarkastus

Vuosittainen tarkastus on todella tärkeää laitteen toiminnan ylläpitämiseksi sen koko elinkaaren ajan.

Teemme tarkistuksia kaiken merkkisille nostureille, henkilökoreille sekä takalaitanostimille. Huollamme laitteet tarvittaessa ennen tarkistusta ja korjaamme tarkistuksessa havaitut puutteet. Tarkistuksella varmistat, että laitteesi toimii jokaisessa työhaasteessa.

Nosturitarkastukset perustuvat Valtioneuvoston asetukseen työvälineiden turvallisesta käytöstä. Asetuksen 33§ koskee käyttöönottotarkastusta ja 34§ määräaikaistarkastusta sekä 35§ perusteellista määräaikaistarkastusta. Takalaitanostimien vuosittainen tarkastus perustuu valtioneuvoston päätökseen (856/1998), päätös koskee kaikkia käytössä olevia taka- ja sivulaitanostimia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »